Sivut

lauantai 27. helmikuuta 2016

Hyvä rouva Maatalousviraston pääjohtaja.


Kiitos paljon ilmoituksestanne, että maaliskuulle budjetoidut rahat on taas siirretty hamaan tulevaisuuteen. Sitähän me maanviljelijät kaipasimmekin.

Olemme ymmärtäiväistä kansanosaa ja annemme mielellemmä omista vähistämme muille tai jätämme edellisvuoden osan tuloista kasvamaan korkoa teidän rahastoihinne. Mistä niitä ei kuulemma nykypäivänä, vuonna 2016 saada millään siirrettyä ajoissa meille.

Oikeen pistää tälläästä tyhymää maanilveilijää (sillä mitään muuta tämä paska ei enää oo) Ihimetettytähän. Rahaa ei pystytä laittahan sieltä liikkeelle, kun kalliit tietokone ohojelmat ei toimi.

Jos mun ”kallis” tietokone ohojelma ei toimi, soitan äkkiä sinne mistä sen hommasin, annan palatetta ja vaihran toisehen, koska te itte vaaritte, että meillä kaiken pitää toimia. Kaikki pitää olla aijallansa, ja mielellensä vähä ennenkin.

Jokaanen kirijaus pitää olla oikeen ja kohorallansa, jokaikinen paskalla käynti tarttee olla kirijoos ja kansis, ja selitys sille, että mikset tänään käyny. Ummetus vaivas, anteeksi, en syöny tarpeeksi luumuja.

Samooon jos me ei saara maksettua jotaki asiaa kotua, niin siirrymme perinteesehen keinohon, vierähän raha kätehen ja pyyretähän laskun reunahan allekirijootus kuitatahan maksetuksi. Tosin täs oo mitää rahaa kohta kellää millä mitäki maksetahan.

Te viisahat kirijootatta suuria artikkelia, että pitää säästää ja pitää säästää. Tiettekö äärettömästi ei voi säästää. Jos eletähän nolla linijalla, niin mistä enää säästät?

Teillä siä on palakkapäivä, varmahan joka kuun aluus, tasaasesti, varmasti. Tierätte, että mulle tuloo tänään rahaa, käynpä ostamas ny sitä vinkuintialaasta kutun juustua ja Brasilialaasta viiniä ja herkutelen.

Sillä sitähän täs saa kohta koko kansa ostaa. Suomalaasen maatalouren alasajo on käynnis, kiihtyvällä taharilla. Jos sitä ennenkin puhittiin, että tapa talonpoika päivässä, niin voin kyllä nykyysille päättäville elimille sanua, että ootte siinä onnistunu, jopa kiihryttähän tahtia.

Ennusteen mukaan vuoteen 2020 puolet maitotiloosta on lopettanu. Sitä saaraan mitä tilataan. Ja sitte on turha enää rutista, kun paska on jo housuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti