Sivut

tiistai 17. helmikuuta 2015

Kaiken alaku on paskan ytimesSepä se, päivän polttava kysymys taas navetas, minkä pirun takia ei tuu kunnolla maitua, mistä se johtuu? Onko lehemät menny ny meirän puolesta lakkohon, vähentäny omaa tuotantuansa kaikkien näiren huonojen uutisten painamana. Onko niillä tuotantopaineita? Tuntevakko tulleensa työpaikkallansa aharistelluksi asian suhteen.

Tämä helekkarin mairon yllättävä häviäminen vaatii toimenpiteetä. Ja pahasti, ja mitäs sitte tehtääskää sen etehen? No, ensimmääseksi, ku tälläästä tapahtuu meemme sinne lehemä peräpäähän kattelehen.

Kaiken alaku on paskan ytimes. Sitä tiiratahan silimät ristis, mille se sonta näyttää. Onko se liian kovaa, pitääkö kolata hartia voimin, että saat ritilästä läpi, vähä niinku umpilehemän sontaa (joka tosin on melekö kökköä). Vai onko sellaasta sopevaa plöröä, josta osa jää kaunihisti ritilähän kiinni, mutta suurin osa sujahtaa siitä välistä huomaamattomasti paskaloorihin. Uppuaa sinne ja, et oikiastaan huomaakkaa mihinkä kyseenen kakka katos.

Vai onko se sonta aiva liina löysää, vähä niinku viheriää limaa mitä heität käytävälle. Sellasta joka leviää ainaki neliön alalle, vaikkei sitä olis sieltä persrei'stä tullu, ku kymmen grammaa. Sotkoo joka paikan ja on epätoivoonen kolata, paree olisku olis joku lasta millä vetelis.

Vai ollahanko päästy kiinno johonki mystisehen ripuliaaltohon, niitäki lehemillä on kuulkaa omiansa, aiva niinku ihimisilläki. Ei niillä ny Noron nimellä kulukevaa oo, mutta kaiken maailman virusta on liikkeellä, jokka sitte leviää mitä kummallisimpia reittiä pitkin tilalta toiselle, että ei ne suoja varustehet mitää paska puhetta ja turhaa hapatusta oo. Sellaanen sonta on sitä viheriää vettä. Son pläjähtäny siihen käytävälle ja panoo ihimettelehen, että kuka on tuonu tänne näin ruman väristä maalia.

Sonnasta se kaikki alakaa, jos paska ei oo oikian moosta ei tuu kunnolla maitua, ainakaa nuolla meirän lehemien kökköpaskoolla. Ei tarvi olla sen suuree yrinfyysikko tietääksensä, että jotaki tarttis teherä. Sitte saaki vaivata pientä päätänsä, että mitä tehtääs?

Ensimmääseksi päätin, että taitaa tuon helevetin murskevilijan kohtalo olla meillä sontatunkion täyte. Jokaasella on vähä erikokoonen kauha millä ne sitä jakaa. Toiseksensa tämä talavi on kyllä ollu taas kaiken tuollaasen säilymisen kannalta torella mielenkiintoonen, suurimman osan talavasta plussan puolella ja välillä sataa vettä ku esterin perseestä, paitsi ny, ny on lunta niin, että vituttaa seki.

Seuraava toimen pire oliki sitte, se että soitin ja tilasin ruokintasuunnitelman pelekälle täysrehulle. Son aina tasalaatuusta, eikä tarvi isännän kuunnella mun huutuani aiheesta, että josko oot teheny jotaki väärin siinä valamistus vaihees.

Perhe rauhan säilyttämistä seki. Kyllä Lakso voi ny huo'ata helepotuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti