Sivut

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Saako ruotia?

Saako ruotia MTK:ta? Meillä oli, taas kerran siitä isännän kans keskustelua. Seku on siinä mukana, kaikes kissinristiääsis, ja Mtk-nuoris (mitä nuoria ne on jos isäntäki siä on), ja johtokunnaski on ollu. Ja mä oon taas sitte meistä se, siinäki asias, pessimisti ja kierohon kattoja.

Aiva sen takia, että mitä se tavan tallaaja siitä Mtk:sta tietää, ja saa irti. Miettikää ny, lehti tuloo kerran vai kaharesti vuores, ulukoasua on niin tylsä, että mä nakkaan sen samantien lehtilaatikkohon. Täytyy olla tosi aktiivi, että siihen viitti keskittyä ja syventyä. Ja omistaa hyvät klasit, ku osa on torella pientä pränttiä. Epäälyttävää.

Toiseksensa, jos Maaseurun Tulevaasuutta (vaikka välillä kyllä tuntuu, että son paremminki maaseurun menneesyys), lukoo niin mitä se saa aikahan? Siä on kuulkaa ne jutut luokkaa Mtk:sta sanottihin, hyi, hyi, näin ei saa teherä. Mutta tehtihin silti niin, ketää ei kuunneltu.

Isäntä oli mulle kiukus, tottahan, sehän on se "lempi" järijestö. Että tuollalailla puhutahan ja sanotahan. Ajatteli taas, että on tuo yks saatanan vaikia kans. Mutta miettikää itte, nykypäivänä on kaikenmoosia medioota, mihinä ittiänsä voi tuora juluki, niinku mäki ny. Miksi ei voi sitte tuora niitä hyviä asioota, niitäki kuulemma on vaikka millä mitalla, esille. Enemmän ku nykypäivänä.

Miettikää ny jos jonku muun liiton alaasille sanottaas niinku meille, kyllä siinä isoot herrat löus nyrkkiä pöytähän. Uhkaaltaas lakolla, pakottehilla, sitte viä muukki liitot uhkaas osallistuvansa myötätunnosta. Ja ne tuo sen juluki, isoon sanoon ja kovin kirijaamin, että kaikki liittolaaset tietää mitä ne teköö.

Lukekaas vaikka tuota facebookkia, mitä mieltä tuottajat on omastansa. Eikö pitääs teherä jotaki? Tarvittaas varmahan ny niitä vahavoja johtajia, hyvä puheesia ja supliikkia, sellaasia jokka jää kansan mielehen.

Mun oma mielipiteheni perustuu lähinnä siihen, että mua v***aa ylikaiken ne kokoukset. Ja sinne lähteminen, ja se että meillä maailma pysähtyy silloon, ku isännällä on Mtk:n kokous. Ja sillä tuo matka keskutasta tänne syrijäkylälle on tunnetusti pitkä, ainaki kaksinkertaanen ku normaaliilla ihimisillä. Taitaa Esson baariki niinä iltoona tienata, isäntä kokoustahan lähtöö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti