Sivut

tiistai 9. joulukuuta 2014

Caccaa purkkiin

Joopasun joo. Se oli sitte sellanen päivä tänään. Sonnin pitäisi muutta toiseen osoitteeseen ja se vaatii vähän valmistauttumista asian suhteen. Sitä ei vain löydä nautaa autoon, ja lähdetä ajalemaan tonnin sonni takapenkillä toiselle puolelle Suomen maata. Taitais Avensiksen iskarit sanua sopimuksen irti yrityksestä.


Salmonella pitää olla otettuna, että vakuutukset säilyy, kun ostat ja myyt nautoja. Se taas vaatii sitä, että tarvii vähän plarata sen kuuluisan nautaeläämen ulosteen kanssa.
Varustuksena isännällä olis siis aamulla pakasterasia, hyvin pesty astian pesukonees. En kyllä orota, että se palautettaas uurelleen käytettäväksi, vaikkapa soosin pakastamises (vaikka kieltämättä väri sen hetkisen sisällön kans hiukan vastaaki toistansa), ja hanskat millä sitä sontaa roukkia sieltä karsinasta kippohon.

Kerran meillon käyny niin kivasti, että eläänlääkärillä oli harijoottelijoota mukana kaksin kappaleen, ku oli vuotuusen näytteen aika, ja se orkaniseeras sen näyttehien oton niille. Ja oikeen virallisen kaavan mukahan, toinen kantoo sankua ja toinen keräs caccaa laattialta. Sitte en sekas käsin ne ulosteet ja sieltä sitte purkitti sopevan kokoosihin annoksihin. Soli kans vähä mun mielestä sellaasta hommaa, että olivat uransa huipulla. Ja musta kauhian kiva, ku joku muu teki sen.

Kyllä mä tosin oon ajatellu sitäki henkilöä, joka sen paskan sitte siä määrän pääs käsittelöö. En ny vois sanua, että olis ehkä mun lempi hommaani tai unelma ammatti. Varsinkaa, ku oletettavasti samat henkilöt käsittelöö ne ihimistenki näytteet. Lehemät sellaasesta seleviääsinki, mutta ihimisen aiheuttaas köykkimistä ja kakomista enenevis määrin. Hattua  täytyy nostaa.

Nyt sitte jäämme orottelehen näyttehien tuloksia, varsinki, ku isäntä unohti ne helevetin sonnat Avensiksen takapenkille, ja tarttoo tonkia huomenna uuret. Minkähän takia sitä viä niitä orottaa oikeen sanan varsinaases merkitykses jännityksellä. Sitte aina huo'ahtaa helepotuksesta, ku vastauksen tuleminen kestää. Oletettavasti silloon ei oo mitää, kyllä jos olis, niin eikähän se läänineläänlääkäri saapuus autolla renkahat uluvoen pihahan kummipuku päällä, eikä montaakaa päivää varmahan menis.Ei ollu ny cacca läjiä kuvattuna, että olisin saanu teille tähän laittaa. Lähären ny ettihin suihkusta sitä karonnutta inspiraatioita koko hommaa kohoren. Saappa nähärä, ettei lopukki valu viemäristä alaha.

1 kommentti:

  1. Ja sitten kun ne pikku vusut tulee meille niin sitten mä pääsen sen cacan purkitukseen☺Taisin muutaman putkilon sinne Pohojamaan suuntaan eilen lähetellä☺

    VastaaPoista